Weblap fejlesztés

Vállaljuk cégek, egyéni vállalkozások és magánszemélyek weboldalának elkészítését. Meglévő oldalak tartalmi és strukturális módosítását.

Fontosnak tartjuk a közösségi portálokon – Facebook, Instragram, tiktok – portálokon kívüli felhasználók megszólítását, marketing szempontból.

Akár teljeskörű ügyintézéssel, domain.hu (vagy .com) domain regisztrálással, tárhely szolgáltatással és sajatnev@domain.hu e-mail címek beállításával.

Referenciáink:

Felhasználók számára is könnyen kezelhető WordPress alapú oldalakat preferáljuk, így apróbb tartalmi módosításokat az Ügyfél is el tud végezni az “admin” felületről. Sablonok és bővítmények frissítése.

Tárhelyszolgáltatónknál van lehetőség napi biztonsági mentésre, mely tartalmazza a statikus (public_html mappák és fájlok) valami mysql (phpmyamdin) állományok mentését. Így egy esetleges összeomlás esetén vissza lehet állítani az előző napok állapotát jelentősebb adatvesztés nélkül.

Keresőoptimalizálásra, SEO és statisztikai bővítmények telepítésére is van lehetőség, így optimalizálható az oldal egy Google ADS hirdetés kamányra. Lehető legtöbb látogatót/leendő ügyfelet/vásárlót irányítsa az oldalára. 

Tudtad hogy egy átlag weblap forgalmának 80%-a már mobil platformról érkezik? Ezért nagyon fontos a reszponzív (RWD), mobilra optimalizát tartalom. Sőt továbbmegyek Mobile First tervezéssel egy OnePage design-al az átlagosan 16 másodpercig böngésző figyelmét a pontosan keresett tartalomra lehet irányítani.

Tudtad hogy a GoogleMaps-en 3x akkora forgalom érkezhet be, lokális vállalkozások keresésénél, mint hagyományos böngészőben történt kulcsszavas keresésekből? Rajta vagy a világ online térképén?

Kérjen egyedi árajánlatot, e-mailben, telefonon…

Kivitelezés lap bonyolultságától, rendelkezésre álló írásos és képanyagoktól illetve az ügyfél egyéni igényei alapján ~2 hét, akár domain/tárhely/e-mail ügyintézéssel együtt.

#weblap #fejlesztés #készítés #módosítás #optimalizálás #qrcode